Naisbussijuht Irena Školnik: meie, naised, saame kõigega hakkama

Go Busi õrnemast soost bussijuht Irena Školnik ütleb, et tänu paindlikule graafikule jääb koduste jaoks rohkem aega. Bussijuhi ametit ka teistele naistele soovitav Irena keerab igapäevaselt rooli Harjumaal. 

Mis sind selles ametis köidab?

Bussijuhi ametis köidab mind see, et olen pidevas liikumises. Kogu tööpäeva jooksul ei viibi ma kinnises ruumis, vaid olen looduse lähedal ja see rõõmustab silma. Töötan maakonnaliinidel ja mulle meeldib see, et enamik inimesi on väga viisakad. Jääb mulje, et minu tööd hinnatakse.

Kuidas sinust sai bussijuht?

Mulle on alati meeldinud roolis olla. Autojuhiload sain üsna vara, kuid bussi roolis ei kujutanud ennast ette. Bussijuhi ametit proovisin ennast alles 38-aastasena. Tundsin, et see töö meeldib mulle ja suure autoga sõita on väga põnev.

Kas soovitad bussijuhi ametit ka teistele naistele?

Tunnen palju naisi, kellele bussijuhi töö väga meeldib ja kes saavad sellega edukalt hakkama. Nii tore on näha, kui inimeste hajameelselt libisev pilk tuleb järsku tagasi, sest nad märkasid bussiroolis naist.
Minu kui pereema jaoks on väga oluline see, et saan töötada endale sobiva graafikuga ja koduste jaoks jätkub ka aega. Selle valdkonna palganumbrid ei ole ka kõige väiksemad.

Kui sul on mõte proovida end bussijuhina, siis tule julgelt. See, et mina sain omale bussijuhi load, innustas mind teostama ammust unistust õppida sõitma mootorrattaga. Nüüd ma olen nii bussijuht kui mootorrattur. Meie, naised, saame kõigega hakkama!

_______________________________________________________________________________________________________________

GO BUSIS ON KÕIGE PAREMAD BUSSIJUHID JA KÕIGE UUEMAD BUSSID! TULE MEILE TÖÖLE! 

Vaata, mida Go Bus bussjuhtidele pakub siit ja võta ühendust: personal@gobus.ee või tel 504 1046. 

Irena Shkolnik FB

22. aprill 201922. aprill 2019

Vaata videoid

Facebook